Training in het begeleiden van De Levensschouw

Activiteit:
Training in het begeleiden van De Levensschouw
Datum:
ma 1 Oct 2018 - di 2 Oct 2018
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
Plaats:
Locatie:
,
Organisatie:
Secretariaat Levensschouw
Website:
Contact:
Michèle Wattel
Telefoon:
0575 – 47 01 71
E-mail:
Brochure:
Info:

Wat is de Levensschouw?
De Levensschouw is een heel intensief en zuiverend begeleidingsmiddel van twee dagen. Het is een individueel traject waarbij de begeleider de deelnemer langs alle belangrijke thema’s van diens leven leidt. Daarbij komen allerlei onderdelen aan de orde, zoals zuivering, vergeving, zelfvergeving, levensthema’s, levenslijnen, verlangens, overtuigingen en commitments. De volgorde daarvan wordt door het proces bepaald. Het laatste dagdeel bekroont het geheel met de lichtoogst en de zielemissie.

We werken vanuit een groter perspectief, met een Getuige (Boeddha, Isis, Jezus, Maria enz.) die ervoor zorgt dat de deelnemer boven zijn persoonlijkheid uit kan stijgen en zijn leven op zielsniveau kan gaan waarnemen. Deelnemers zeggen: deze twee dagen hebben mijn leven veranderd.

Inhoud training
In de training leer je om alle aspecten van de Levensschouw te begeleiden. Je leert leventhema’s herkennen, rode draden te zien, je leert het begeleiden van vergeving en zelfvergeving. Hierbij zul je zowel de langere intensievere manier van zuiveren door vergeven leren, alsook de manier van hoger niveau, die sneller en lichter is. Je leert te werken met een Getuige en deze steeds bij het proces te betrekken, zaken aan hem op te dragen en te bidden. Je wordt erin getraind om verlangens te kunnen omzetten in commitments, waar de deelnemer Ja tegen kan zeggen. Je blik wordt verruimd om vanuit een zieleperspectief naar het leven te kijken. Natuurlijk kijken we ook naar de rol en houding van jou als begeleider in samenspel met de Getuige. Je bent dienstbaar aan de ziel van de ander en niet aan het ego of diens kleine persoon.

De training zal plaatsvinden op een prachtige rustige locatie die een weerspiegeling zal zijn van de plek waar je met cliënten kunt gaan werken.
De training duurt drie dagen en wordt gegeven door Willem Glaudemans.

Toelatingseisen
Je hebt zelf de Levensschouw ondergaan, en je hebt al ruime ervaring als begeleider/ coach, je hebt het Boek van het Eeuwige Leven gelezen.

Info en aanmelding
bij Michèle Wattel via info@willemglaudemans.nl en T 0575 – 470 171

Map Unavailable