Training in het begeleiden van vergevingsprocessen

Activiteit:
Training in het begeleiden van vergevingsprocessen
Datum:
za 14 Oct 2017 - zo 15 Oct 2017
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
Plaats:
Het Hoogeland
Locatie:
Museumlaan 2, 3581 HK Utrecht
Organisatie:
Website:
Contact:
Michèle Wattel
Telefoon:
0575 – 47 01 71
E-mail:
Brochure:


Info:

Nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

Vergeving als tool
Vergeving is een middel dat in de coachingspraktijk een proces kan versnellen, zuiveren en ophelderen. Het kan zorgen voor een snelle innerlijke schoonmaak, het kan relaties weer vrij maken  en een doorbraak bewerkstelligen waar oude pijn vastzit. Het kan de kroon op een coachingstraject zijn, of juist het begin ervan. Eigenlijk kan vergevingscoaching niet gemist worden in een coachingspraktijk. Met name daar waar relaties een rol spelen. En dat doen ze in principe overal.

De training
In deze training leer je te werken met de vergevingsmethodiek die ik in twee boeken ontwikkeld heb: Het wonder van vergeving en Boek van Vergeving. Vooral dit laatste boek zal als leidraad voor de training dienen. Het eerste is een naslagwerk waarin de theoretische achtergrond wordt geschetst. In de training zal de focus zijn gericht op de praktijk van het begeleiden. We zullen veel oefenen. De methode wordt stap voor stap aangeleerd ten behoeve van individuele begeleiding.

Voor wie?
Voor elke coach die het belang ziet van vergeving als coachingstool. Deze training is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met mijn vergevingsmethodiek, liefst al een workshop of persoonlijke sessie hiervan hebben meegemaakt of een Levensschouw hebben gedaan bij mij of een door mij opgeleide levensschouw-coach. Met name aanbevolen aan talentencoaches, en coaches die werken vanuit Een cursus in wonderen. Kennis van de Cursus is overigens geen vereiste.

 

Praktisch informatie:
data: 31 mei en 1 juni 2014
lokatie: Samaya, Werkhoven
opgave bij: Michèle Wattel 0575 – 47 01 71
email: info@willemglaudemans.nl
prijs: € 500,- ex BTW en inclusief cursusmateriaal.

Loading Map....