Training Vergevingssessies begeleiden

Activiteit:
Training Vergevingssessies begeleiden
Datum:
do 7 Nov 2019 - vr 8 Nov 2019
Tijd:
10:00 - 16:30 uur
Plaats:
Centrum Bovendonk
Locatie:
Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven
Organisatie:
Website:
Contact:
Telefoon:
E-mail:
Brochure:
Info:

Vergeving als tool
Vergeving is een middel dat in de coachingspraktijk een proces kan versnellen, zuiveren en ophelderen. Het kan zorgen voor een snelle innerlijke schoonmaak, het kan relaties weer vrij maken en een doorbraak bewerkstelligen waar oude pijn vastzit. Het kan de kroon op een coachingstraject zijn, of juist het begin ervan. Eigenlijk kan vergevingscoaching niet gemist worden in een coachingspraktijk. Met name daar waar relaties een rol spelen. En dat doen ze in principe overal.

De training
In deze training leer je te werken met de vergevingsmethodiek die ik in twee boeken ontwikkeld heb: Het wonder van vergeving en Boek van Vergeving. Vooral dit laatste boek zal als leidraad voor de training dienen. Het eerste is een naslagwerk waarin de theoretische achtergrond wordt geschetst. In de training zal de focus zijn gericht op de praktijk van het begeleiden. We zullen veel oefenen. De methode wordt stap voor stap aangeleerd ten behoeve van individuele begeleiding.

Voor wie?
Voor elke coach die het belang ziet van vergeving als coachingstool. Deze training is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met mijn vergevingsmethodiek, via het boek of misschien zelfs al een workshop of persoonlijke sessie hiervan hebben meegemaakt. Met name aanbevolen aan talentencoaches, en coaches die werken vanuit Een cursus in wonderen. Kennis van de Cursus is overigens geen vereiste.

Praktisch informatie:
Data: donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019
Tijden: donderdag van 10.00-22.00u, vrijdag van 9.30-16.30 uur.
Locatie: conferentiecentrum Bovendonk, Hoeven (nabij Breda)
Opgave via Email: info@willemglaudemans.nl
Prijs training: € 500,- inclusief cursusmateriaal, exclusief BTW
Kosten accommodatie: € 175,- of € 220,- (met eigen badkamer)

Loading Map....