Het Talentenspel

Ontdekje eigen schat.

Wat doet het Talentenspel voor je?

Het Talentenspel helpt je om jouw talenten te ontdekken, beter te leren kennen en te zien hoe ze optimaal kunnen samenwerken. Het uitgangspunt is dat iedereen hier een missie heeft en dus ook de juiste talenten heeft gekregen om die te vervullen. Vaak hebben we wel een idee over onze talenten, maar niet van onze missie. Het Talentenspel maakt bewust wat onbewust is. Je krijgt uitzicht op jouw richting in je leven, waar je weer enthousiast JA tegen kunt zeggen.

Hoe werkt het Talentenspel?

Het Talentenspel werkt met archetypen, dat zijn universele oerbeelden die in iedereen aanwezig zijn. Je komt ze tegen in sprookjes, dromen, kunst en verhalen. Dat zorgt ervoor dat het spel op een dieper niveau inwerkt, en dat inzichten en transformaties blijvend zijn. Het is een echt spel, met kaartjes en spelborden. Maar zonder dobbelstenen, want je wint alleen van jezelf. Het spel speel je onder begeleiding van mij, of een door mij opgeleide en gecertificeerde talentencoach.

Wanneer zet je het Talentenspel in?

Heel concreet wordt het spel gebruikt bij loopbaanvragen, teambuilding, relatieverdieping (zowel zakelijk als persoonlijk), leiderschapskunst, en individuele begeleiding bij zingevingsvragen.

Wat zijn de werkvormen?

Je kunt het Talentenspel individueel doen, of in groepsverband zoals workshops. Je kunt met je gezin of met je sportclub een prachtige dag hebben om elkaar in een informele sfeer beter te leren kennen. Ook een bedrijfsuitje, of een teambuildingstraject kan georganiseerd worden. En we geven opleidingen tot talentencoach zodat je het spel zelf kunt gaan begeleiden.

Achtergronden

Het Talentenspel is door mij ontwikkeld en het is een geregistreerd handelsmerk. Het is niet los als doos verkrijgbaar. Het is vooral een begeleidingstool en hoort tot de training. Het is naast het Nederlands ook in het Engels uitgebracht als Game of Gifts en in het Italiaans als Il Gioco dei Talenti. Het gaat zijn eigen gang over de wereld en wordt in diverse landen gespeeld.

Een gebaand pad,is het pad van een ander.Daar zul jij je schat niet vinden.

Bekijk ook:

Jong Talentenspel